Single post: ZombiU
-
Senior Member
unele idei la Wii U mi se par super bune: folosirea inventory-ului ca sa gasesti lucruri, sa deschizi usa si sa vezi daca e ceva prin zona, scanari etc, dar unele mi se par cam fortate (cum ar fi folosirea sniper-ului) si altele cred ca isi vor pierde rapid din farmec cum au fost si la PS3 de ex (la inceput mai toate jocurile iti cereau sa scuturi maneta ca sa te eliberezi de ceva, dar acum cate mai au un astfel de sistem?).
Ce ma enerveaza pe mine e in primul an de lansare al unei console, developerii vor sa foloseasca CAT MAI MULTE FEATURE-uri in joc (daca ar putea si ar avea logica le-ar folosi pe toate): accelerometru, touch screen, touch-pad, vibratii etc, dar dupa un an si ceva ajung la concluzia ca alea nu erau cine stie ce si ca au decis ca e mai bine fara (de ex. Uncharted 1 si Killzone 2 aveau tot felu de functii folosind six axis-ul: lipeste o bomba miscand maneta la stanga si dreapta, arunca o grenada lasand maneta pe spate si dupaia spre fata si tot asa. Acum aproape nici un joc mai nou din seria aia nu mai are vreo astfel de functie...desi unele imi placeau destul de mult).
p.s. la maneta de Wii U chiar nu imi place pozitia analog-urilor. Ar trebui sa fie sub D-pad si toate cele, nu deasupra. In video, in mare parte nici nu prea folosea analog-urile (sau poate asa mi s-a parut mie ).