Single post: Ce impresie v-a facut E3 2012?
-
Senior Member
Asta a fost cel mai slab E3 care l-am vazut vreodata (si ma uit live de 3 ani incoace...de cand v-am cunoscut pe voi
), Da acu doi ani am fost dezamagit ca au povestit de Uncharted 3, Resistance 3, Infamous 2, Gears of War 3, Halo Reach, L.A. Noire, Gran Turismo 5 DAR nu au adus vorba de Final Fantasy Versus XIII.
Anul asta nici nu am avut asteptari prea mari: stiam ca lucrurile legate de Diablo erau false, banuiam ca Half Life tot nu vrea sa isi faca aparitia dar nu ma asteptam sa fie asa dezastru. La fiecare conferinta a fost ceva bun intre 10 minute (M$ cu Halo 4 si acel trailer de 30 de sec. la Gears of War...keep it safe, nu?) si maxim jumatate de ora (Sony cu Beyond, GoW, Last of Us si PS Allstars care sincer mi-a placut).
Dar ce au avut toate studio-urile in comun? Au lalait-o cu o gramada de tampenii, pana la refuz: vanzari, clone de Wii U (more or less) si ca de obicei se lauda ca studio-urile noastre lucreaza la zeci si sute de jocuri de cea mai buna calitaet (atunci de ce nu au fost prezentate decat 3-4/conferinta...totusi vorbim de E3 nu GDC sau ceva...).
Au fost faze aiurea destule: de la Usher care a mancat 10 minute de la M$ pana la hotii de la EA care au cerut sa trimita oamenii SMS-uri cu ce nume sa de-a la primul burger restaurant din Sim City (aia mi s-a parut cheap de numa). Sony au "invatat" cateva chestii de la Microsoft si au irosit cel putin o jumatate de ora (in loc de maxim 5 minute) pe niste prostii casual (deci cand vedeam faza aia cu Book of Spells imi aduceam aminte de ferita aia de anu trecut de la MS care tot urla si mangaia tigrul ala de la Kinect "Skitelz"/"Twixelz" sau cum il chema?...penibil).
Daca ar fi sa dau o medie generala, atunci cred ca ar fi undeva la 4-4.5...maxim. Nu imi fac cine stie ce sperante la anul din punct de vedere al jocurilor, dar astept anul viitor pentru ca mai mult ca sigur o sa ne prezinte si celelalte doua companii noile console (cu niste montage-uri sau chestii scriptate bine-nteles).