Nu inteleg de ce alegeti sa cititi jumatate din post. De ce tot aduceti in discutia cazului meu zavvi si the hut??
@Cryyo, ma repet poate pt a 4-a oara, nu am avut nici o problema cu zavvi/thehut/shopto vreodata, orice comanda mi-a ajuns in maxim 2 saptamani. Primii 2 nu ne mai acorda atentie, nici o problema din punctul meu de vedere, m-am reorientat, asa cum ai scris. Shopto ramane principalul site de unde comand.
dar aici vorbim de amazon.co.uk, unde dai shipment 8 lire pt un produs de 15 lire, sa zic. Aici ai pretentia sa ti se dea un tracking number, daca nu, macar sa fie in stare sa iti livreze atunci cand iti zic. Atunci cand nu o fac, cer sa track my order. Nu pot, primesc raspuns.Atunci trimite-mi produsul din nou sau banii inapoi, ce e asa greu? S-a rezolvat.
Pt ca a aruncat un troll al 15-lea post al lui aici, plin de repros, am muscat momeala si i-am raspuns. In schimb sunt surprins sa aflu ca de fapt eu gresesc, si ca banii in Romania sunt mai prosti decat in UK, deci serviciile mai proaste.