Single post: Console Retro - seduse si abandonate sau dragostea nu moare niciodata
-
Mad Collector

Originally Posted by
MareleVlad
dar, din cate am vazut eu pe youtube, parca pe saturn sunt mai putine probleme de geometrie in randare. Adica, imagnea 3D este randata mai corect, liniile drepte sunt chiar drepte chiar daca sunt privite in lung, nu devin zig-zag-uri asa cum sunt pe playstation. Daca nu ma insel am observat foarte atent jocul panzer dragon, si mi se pare ca se vede si este randat jocul mult mai frumos si mai \"fara erori\" decat orice joc de ps1. Nu ma intereseaza specs-urile, vreau doar sa stiiu informatia asta obiectiva de la un om care are saturn si playstation 1 si a putut face o comparatie acasa. Iar comparatia vreau sa fie facuta intre jocurile aparute in aceeasi perioada. 95, 96... nu vreau comparatii cu tekken 3 si crash bandicoot 3.. jocuri aparute atunci cand saturnul deja era disparut datorita marketingului american

Desi e un raspuns cam tarziu iti recomand sa asculti acest podcast - te vei lumina in privinta tuturor "curiozitatilor" - este despre sega saturn evident.
http://download.gamevideos.com/Podca...uts/013108.mp3