Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
12-06-2012 17:37 #4076 SP
Banned

Originally Posted by
Pizzi
Pentru ca, probabil, din acelasi motiv nu mai livreaza aia in Romania (ma refer la zavvi si the hut). Si nu e vorba ca banii din Romania sunt mai prosti, ci de unde vin acesti bani (n.r. Romania). Sa fim seriosi, nu avem imagine elvetiana afara si stim cat am tras acum cativa ani pana ne-au pus pe harta cei de la PayPal. Asa ca ar trebui sa fim putin mai rabdatori. Te-ai gandit ca poate panaramele alea de la GLS intarzie cu pachetul? Eu, de exemplu, am avut mari probleme cu ei in trecut.
dar Botswana are imagine elvetiana ?oamenii din Ouagadougou-capitala Burkina Faso(cred ca li se spune ouagadougieni
) au imagine elvetiana ?sau ca exemple din Europa..Albania ?Bielorusia ?
@Zrudtz ai informatii in acest sens ?si prin tariile pe care le-am enumerat traiesc niste milioane de oameni..si la fel cum cei din Vest cred ca noi(asta in cazul in care au auzit de Romania) suntem un popor vai mama noastra si noi credem la fel despre cei din tariile enumerate de mine...
iar cei care au postat mai sus..au informatii cu privire la cauza problemelor celor de la amazon ?stiu ei sigur ca este exact aceiasi problema ca in
cazul zavvi/thehut/sendit ?