razvanrazy, sunt si cei care au bani si nu au ce face cu ei. Sau care vor performanta cu orice pret. Si daca te uiti in momentul de fata, un Alienware costa mai mult, e de 2-3 ori mai greu, are jumatate din rezolutie si n-a auzit de cuvinte gen "Thunderbolt" sau "MagSafe". Pe de alta parte, doar daca iei in calcul cat costa un SSD de 512GB sau 768GB... si deja ai gasit unde e se regasesc 1000 de dolari deja. La fel, daca iti cauti un astfel de screen, nu vei gasi nicaieri, nici daca ai plati alti 1000 de dolari extra.

Cat despre 3-4h fata de cele 7 estimate de ei... cred ca depinde de Kepler si Ivy Bridge, pentru ca la baterie, mai bine de ce-au facut ei acolo, nu se poate (decat poate cu niste baterii cum are concurenta, care sunt de 5 ori mai groase decat notebook-ul).

Eu zic ca au mai setat inca un notebook de referinta, pe care toti se vor chinui de-acum inainte sa-l copieze, cloneze... poate chiar sa-l intreaca. Ceea ce e bine pentru noi in final, nu?

P.S. Sa stii ca au atras si multi gameri care dupa ce au vazut Diablo III ruland super fluent in 2880 x 1800, nu mai pot dormi bine noaptea

---------- Post added 12-06-2012 at 07:35 PM ----------

Intrebare de baraj: unde a disparut modelul de 17"?