Single post: Clubul iPhone & iOS
-
13-06-2012 12:05 #1842 SP
Why so serious ?
Am pus aseara pe iPhone4 iOS 6 beta.
La prima vedere, se vede o diferenta mica la "viteza". Totul parca se misca putin mai repede. In noul Maps nu am optiunea de 3D (doar la 4S, iPad2/New). Imi place fucntia de DND (pe care, dupa activare, trebuie sa mergem in sectiunea de notification pentru a personaliza), integrarea cu facebook in absolut tot.
AppStore-ul se misca destul de greu, dar imi place ca nu ma mai scoate din el de fiecare data cand instalez ceva.
Nu am reusit sa gasesc cum sa-mi fac o "prezentare de poze" (nu mai stiu termenul exact folosit de apple) pentru prieteni. Cand dau pe poze, pot doar sa le trimit prin Mail/Message/Twitter/Facebook/samd.
Ce nu-mi place e ca la Music nu mai pot controla din controlul de pe casti sau cand telefonul este stins, daca dau dublu click, DECAT pauza/play si volum.
Bateria se scurge semnificativ mai repede. 100% la ora 1 noaptea, 90% la 7 dim si pana acum, din ce l-am butonat + ascultat muzica (fara jocuri) mai am 33%. Deobicei ma tine lejer pana la 8-9 seara.
La mail apreciez enorm includerea pull to refresh (unu din motivele pentru care-mi facea jailbreak).
Safari pe telefon nu prea folosesc, so...nu ma pot pronunta in rapiditate fata de alte versiuni.