Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
@Teo: Am reusit sa-l fac din a 3-a incercare. Prima data am murit la capitolul 10, cum am scris si mai sus, iar a doua oara la capitolul 8.

Iar pentru a doua intrebare, da, este cel mai greu trofeu pe care l-am luat eu pana acum de cand am inceput sa le colectionez. Este foarte dificil pentru ca nu ai nevoie doar de skill (avand in vedere ca pentru acest mod dificultatea este echivalenta cu cea Medium, ti se poate parea la inceput ca este usor de realizat), ci si de stapanire de sine. Pentru ca te afecteaza destul de serios din punct de vedere psihologic chiar si gandul ca cea mai mica greseala te poate face sa o iei de la 0 si sa pierzi 1-2-3 ore de gameplay pe care trebuie sa le rejoci. Foarte probabil daca nu reuseam nici de aceasta data as mai fi incercat de 2-3 ori si apoi as fi cedat; nu definitiv, dar faceam o pauza lunga pana sa incerc din nou. Ma bucur ca am reusit sa-l fac din doar 3 incercari.

De asemenea, mai exista si situatiile in care poti pierde tot progresul facut din cauza unor probleme tehnice (freeze la consola, cadere de curent, glitchuri care nu iti permit sa avansezi), iar astea te frustreaza si mai mult decat o greseala personala. Din fericire pentru mine nu am intampinat asemenea probleme, insa am citit pe forumuri cazuri de genul asta.

Si ca sa-ti faci o idee cat de multi au reusit sa termine acest mod, conform statisticii de aici, doar 0.75% au luat trofeul (158 din 21.035). Este adevarat ca jocul s-a lansat recent si sunt putini cei care au incercat modul, insa chiar si asa nu cred ca va creste prea mult acel procent in viitor.
Imi suna extrem de similar cu "Hard to the core" de la Dead Space 2, unde trebuie sa termini jocul pe Hard cu doar 3 salvari. Aceeasi emotie am simtit-o si eu cand l-am terminat. Cand imi voi lua jocul,il voi incerca si eu.