Quote Originally Posted by gugukalimero View Post
E ca si cum ai zice ca nu merita sa mergi la cinema ca nu mai poti vinde filmul vazut.
E fortata comparatia ta, la cinema mergi pt alte lucruri, mergi pt ecranul urias, mergi pt sunetul pe care nu-l poti avea acasa si mergi la un film nou pe care nu-l poti cumpara inca pe dvd sau bluray. In schimb un joc il joci fix la fel, indiferent ca e digital sau retail, jocul digital nu-l joci pe un ecran mai mare si nici n-ai acces la el mai devreme ca la ala retail.

Eu urmaresc thread-ul asta si din fericire majoritatea ofertelor sunt pt jocurile retail, sper ca noua generatie de console sa nu schimbe asta. Exista un thread similar pe forumul "vecin", acolo aproape toti posteaza oferte de steam, origin, gog, etc, e deja o prostie uriasa - parerea mea.

Eu am primit cod steam mai demult la Batman AA, l-am activat, l-am jucat un pic, mi-a placut si am cumparat si jocul retail. Multi ar spune ca asta e o prostie, dar eu daca n-am jocul fizic pe disc consider ca nu-l am, am nevoie de sentimentul ala de a detine ceva palpabil, nu un serial care nu-ti ofera vreo garantie ca peste 5-10 ani vei mai putea descarca si rejuca jocul.

Sper ca macar aici sa vad oferte de jocuri retail in continuare, mai ales Collector's