Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Jocuri cu preturi bune
-
20-06-2012 09:55 #3454 SP
Senior Member

Originally Posted by
gugukalimero
E ca si cum ai zice ca nu merita sa mergi la cinema ca nu mai poti vinde filmul vazut.
E fortata comparatia ta, la cinema mergi pt alte lucruri, mergi pt ecranul urias, mergi pt sunetul pe care nu-l poti avea acasa si mergi la un film nou pe care nu-l poti cumpara inca pe dvd sau bluray. In schimb un joc il joci fix la fel, indiferent ca e digital sau retail, jocul digital nu-l joci pe un ecran mai mare si nici n-ai acces la el mai devreme ca la ala retail.
Eu urmaresc thread-ul asta si din fericire majoritatea ofertelor sunt pt jocurile retail, sper ca noua generatie de console sa nu schimbe asta. Exista un thread similar pe forumul "vecin", acolo aproape toti posteaza oferte de steam, origin, gog, etc, e deja o prostie uriasa - parerea mea.
Eu am primit cod steam mai demult la Batman AA, l-am activat, l-am jucat un pic, mi-a placut si am cumparat si jocul retail. Multi ar spune ca asta e o prostie, dar eu daca n-am jocul fizic pe disc consider ca nu-l am, am nevoie de sentimentul ala de a detine ceva palpabil, nu un serial care nu-ti ofera vreo garantie ca peste 5-10 ani vei mai putea descarca si rejuca jocul.
Sper ca macar aici sa vad oferte de jocuri retail in continuare, mai ales Collector's