Single post: Rom sau tigan?
-
Senior Member

Originally Posted by
DanTe23
nu are rost sa mai discutam,nu ai inteles la ce ma refer nici tu nici paul...nu ii suport,daca citeai mai atent acest thread ai fi vazut prin ce am trecut eu cu ei,tatal unchiului meu care este din craiova a fost injunghiat de tigani si a murit,am spus doar ca printre ei sunt si oameni buni,putini ce-i drept.Nu am spus ca romanii sunt mai tigani,am spus ca unii sunt ca ei.Cand ii vad mai nou cu pistoale pe strada si cu sabii cum se taie in discoteci mi-e greata si sunt romani majoritatea,putoi de 18 ani care daca te uiti din greseala la fata lui te ameninta si trec la fapte in scara blocului.Asta am spus...daca tu atat ai inteles...trist
PPS daca ar fi dupa mine...nu pot sa iti spun ce le-as face ca imi iau ban...iar in craiova colcaia precum sobolanii si gandacii de bucatarie,iar deratizare nu se poate acolo pt ca politia are morcovul in fund.Nu-i judec nici pe ei pt ca si mie mi-ar fi frica pt siguranta copiilor mei.Poate m-am facut inteles,in caz ca nu,asta e parerea mea si de bine de rau unii trebuie sa inteleaga ca uneori parerile nu coincid
Te inteleg perfect si am citit tot ce s-a scris pe acest thread. Nu imi place sa arunc cuvinte fara sa ma documentez despre ceva ce a fost dezbatut. Dar incerc sa-mi exprim punctul de vedere. Cum a zis cineva mai sus: astepti sa intrii cu cineva in scara sau undeva... Pai sunt sanse sa intrii si cu un politai in scara si sa fii injunghiat si tu si ala. Si aici da iti dau dreptate sunt foarte multi "smecheri de cartier, de oras, de judet, la nivel de tara" care sunt romani si nu tigani. Ba, chiar sunt mai tigani decat tiganii, am si eu in orasul in care m-am nascut asa ceva, Mangalia. Este condus de mafie si tigani. Dar daca sunt in lift cu un roman (chiar daca este el mare smecher si ce o fi) tot ma simt mai in siguranta decat cu un tigan. Asta este sentimentul care mi s-a lipit in creier de mic. Nu am avut probleme cu tiganii niciodata si nici nu as vrea sa am vreodata dar nu cred ca simt o ura mai mare pentru ceva pe lumea asta decat pentru tigani. Daca asta ma face rasist (desi sa urasti tiganii nu ar trebui sa fii catalogat rasist) atunci sunt cu mana pe inima.