Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
asta cu "lasa ca sunt nemti" sau "lasa ca sunt englezi" si sunt seriosi e un cliseu..(insa in cazul tau n-ai avut probleme)..iar ca exemplu: majoritatea firmelor care "fac" drumuri in Romania sunt straine(pe langa regii asfaltului) insa baietii se romanizeaza instant...

P.S.Contractul anulat acum ceva vreme parca pentru autostrada transilvania era cu o firma din Franta..
ok sunt un norocos si eu si inca vreo 2 persoane,am inteles ideea,mai vb dupa ce iti cumperi o masina din bani munciti si sa sa vezi cum te simti cand te lasa hotii cu ea pe butuci sau gasesti vecini cu urme de unghii pe gat ca iti crapa parbrizul,iti lasa o urma de cheie din fata pana in spate sau mai stiu eu ce(chestiile astea le-am patit eu) plus pe valea oltului unde e o zona mai nasoala si tot cad pietre dupa ce se topeste zapada,am luat un bolovan imens in masca,am scapat ieftin...doar radiatorul.Ce nu e normal la asigurare e ca de ce trebuie sa platesc mai mult daca nu e vina mea...asta sa spunem ca e cam ciudat dar de aici pana la faza ca sunt jepcari...Nu mi-au bagat mana in buzunar si am citit ft atent ce am semnat.Nu mai continui discutia ca ma simt ca un agent de vanzari acum si ca un caine care incearca sa isi prinda coada