Single post: Clubul Xbox 360
-
30-06-2012 00:31 #12557 SP
Junior Member

Originally Posted by
scofield91
Am vazut ca exista hdd-uri pentru xbox slim si de la alte firme. Desi in principiu prefer (cand gasesc la un pret acceptabil) accesoriile originale Microsoft, am avut contact si cu astfel de produse. Pot spune doar ca depinde de firma care il produce si de putin noroc. Sunt accesorii care nu prezinta nicio diferenta intre ele si produsele originale si altele care te vor face sa regreti ca le-ai cumparat.
Cu siguranta va functiona, dar daca este unul de joasa calitate te poti trezi la un moment dat ca ai pierdut tot ce aveai pe el, sau nu s-a salvat pe el ceea ce trebuia (poti folosi cloud service pt salvarile jocurile ca un back-up).
Amazon hard disk 48 de euro alta firma , useri vad ca sunt foarte multumiti cred ca o sa cumpar si eu link
http://www.amazon.com/OEM-320GB-Inte...ref=pd_cp_vg_1 
---------- Post added 29-06-2012 at 10:33 PM ----------
[QUOTE=nana;838787]Se merita sa cumpar un hard din asta sau crede-ti ca este Fake !!
250GB 250 GB External Hard Disk Disc Drive Drives HDD For xBox 360 Slim Games | eBay
Am gasit pe Amazon pret 48 euro vad ca userii sunt fericiti si as vrea sa il cumpar si eu in viitor link
Amazon.com: OEM 320GB Internal Slim Hard Disk Drive for XBOX 360: Computers & Accessories