Single post: SpamBox XL :>
-
01-07-2012 22:46 #14913 SP
Senior Member
@ronan: posteaza anuntul asta pe un forum de ciclism din RO, era unul unde eram si eu inregistrat si are o rubrica speciala pentru furturi si un numar mare de oameni si le-au recuperat.Du-te la politie si depunde plangere, taica-miu lucreaza intr-un mediu unde sunt foarte multi ''colorati'' si la cateva zile cum fac rost de o bicicleta incearca sa scape de ea pentru 50-70ron.Pe la noi e un curent prost cum ca politia nu rezolva cazuri de genul, iti zic concret ca sunt sanse foarte mari sa o recuperezi, acum cateva luni a venit unul la mine sa ma intrebe daca vreau o semicursiera meseriasa rau, voia pana in 1milion pe ea dar mi-a tot zis tata ca in cel mult cateva ore il prinde si chiar asa a fost, la o strada de mine.
Iar dc tot a venit vb de tiganusi, acum 2 zile mi-am uitat ghiozdanul pe masa si pana ieri dimineata a stat afara.Din strada se vede in curte foarte bine.Ieri pe la ora 7 si ceva aude taica-miu cainele ca latra si cand iese erau 2 tiganci, intrasera in curte, erau pe alee(cam la 4-5metri de poarta) si cand le-a intreabat ce cauta, ele au inceput sa mareasca pasul spre iesire zicand ''voiam sa va ntrebam de fier vechi dc aveti''.Nu meritau batute pana erau lasate intr-o balta de sange? norocu lor ca taica-miu e exagerat de calm...