Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
Putin probabil sa se fi defectat ceva la unitatea optica. Cu dvd-ul, insa, e alta poveste, s-ar putea sa nu-l mai citeasca cand ti-e lumea mai draga. Incearca sa-l instalezi, daca reusesti foarte probabil nu vei mai avea probleme. Totusi, daca nici asta nu merge, sunt tot felul de solutii (sau firme care ofera serviciul) de curatare a dvd-urilor. Atunci cand zgarietura nu este profunda, se deterioreaza doar stratul protector transparent al cd-ului/ dvd-ului si nu suprafata inscriptionata, astfel ca o abraziune superficiala a acelui strat protector rezolva problema fara sa-ti afecteze dvd-ul. Totul e sa gasesti solutia de curatare la un pret mai mic decat pretul actual al lui GTA 4 .
yep, mi-a mai zis cineva sa iau ,,polish" pentru dvd-uri.Dar m-am jucat aseara(dupa ce am facut prostia) black ops si mergea normal, so....i think everithing is ok in unitatea optica.Acum nu fac reclama la computergames.ro(care e cu muuuuult mai slab decat console games) dar uitati-va la asta:[Tutorial] Cum ne jucam pe XBOX 360 in Sistem link over internet cu XBSlink vad ca unora le-a mers dar pe mine ma dau pe spate setarile.Cine reuseste, sa posteze si daca ar vrea sa ma invete si pe mine sa fac setarile la router wireless pentru ca nu pot sta cu pc-ul si xboxul la internet in acelasi timp(inainte puteam).