Guys, eu am incercat cu frumosul (chestie care a rezultat cu amenintari si cu masina zgariata si plina de porcarii). Am facut n reclamatii la politie (si mi s-a spus ca nu sunt singurul) si degeaba. Din pacate e o zona mai "rau famata" si sursele sunt mai multe (de exemplu azi la 3 dimineata il apuca pe manelistul de la 6, maine la 23:00 pe manelistul de la 2 - cateodata am impresia ca de fapt ei fac un fel de concurs gen "care are cea mai proasta muzica"). Chiar nu vreau sa ma lupt cu toti si veniturile nu-mi permit sa ma mut. Si sincer, nu as vrea sa renunt eu pana nu incerc toate cele.

La un moment dat am zis ca-mi fac un fel de capac la balcon, imi iau pusca cu aer comprimat si ii iau la bile. M-am razgandit gandindu-ma ca Dzeu stie pe cine lovesc si unde lovesc. Or fi bilele non-letale, dar nu-mi permit sa risc sa-i scot vreun ochi unuia. In plus, daca pentru o discutie amicala am patit ce-am patit, nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca pateste vreunul din ei ceva.

La un alt moment am zis ca raspund la foc cu foc si am dat si eu la maxim la boxele mele. I-a deranjat atat de rau incat au tinut-o pana dimineata.

Prin urmare, trebuie sa gasesc o solutie care sa-i enerveze atat de rau incat fie sa-si inchida geamurile, fie sa se mute (cel mai problematic e atunci cand se aduna la masini si aculta muzica de pe la nunti, incep sa urle si sa chiuie de zici ca nu-i adevarat).

Prin urmare am inceput sa caut pe google chestii gen "sonic weapon", "sound gun", "noise generator" si vedem ce iese. Stiu ca vazusem pe Discovery cum testau o arma sonica pentru pirati. Era criminala (de la cateva mile o luau razna) insa era o chestie atat de mare incat nici nu stiu daca ar incape in casa. Mai caut, nu ma las.