It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
+ Cole Phelps
+ Munca de detectiv ( minunatul carnetel ) - cautarea indiciilor,interviurile;
+ Cazurile extrem de bine facute
+ Cele 5 desk-uri
+ Cresterea treptata a dificultatii
+ Grafica
+ Gameplay
+ Muzica
+ Story foarte bun
+ Nivelul ridicat al coruptiei in L.A.
+ The Skipper - extrem de cumsecade
+ Street Crimes interesante
+ Cele 13 ziare si povestea lor
+ DLC-uri lungi,ample,la fel de interesante precum cazurile story-ului principal
- Lipsit complet de dinamism,chiar "mol�u" pe alocuri
- Jack Kelso
-
Finalul - Moartea lui Cole.
Cum am mai spus'o de cateva ori,LA Noire e unul dintre cele mai tari produse Rockstar. Te face sa te simti detectiv din primul minut,lucrezi constant cu carnetelul,strangi probe...minunat. Imi place foarte mult Cole pentru ca e genul de om disciplinat,responsabil,pasionat de munca sa si uraste sa vada ca toti cei din jurul sau se multumesc cu putin/deloc sau sunt corupti. Nu stiu unde ar fi trebuit sa trec faptul ca in afara de Bekowsky (care din cand in cand,mai se implica putin),ceilalti parteneri sunt niste trantori,niste superficiali care ii confera lui Phelps un singur avantaj : fast-travel-ul cu masina. Muscam controller-u' de nervi cand il vedeam pe Galloway cum gasea o scuza pentru ABSOLUT ORICE cand era de munca ("I'm just gonna sit here and have a quiet smoke.","Sorry,Phelps,these are my best shoes,you get in there."). Pe de alta parte,pot spune ca era oarecum interesant sa faci tu toata treaba,partenerii tai indeplinindu-si in schimb cu brio rolul de giboni cu insigna care pot intimida pe oricine. E de urmarit si lupta pe care o duce Phelps impotriva intregii coruptii care impanzeste Los Angeles-ul. DLC-urile s-au dovedit a fi foarte bune si ele. Mi'a placut si modul treptat in care dificultatea crestea. La primul playthrough,daca la Traffic aveam la toate cazurile 4 Stars sau 5 Stars,la Arson o dadusem in bara grav,pur si simplu mi-era greu sa fac conexiunile si interviurile erau dezastruoase.
Personajul pentru care am o antipatie iesita din comun e Jack Kelso. Pur si simplu urasc sa il vad in peisaj,nu ii pot suporta caracterul ala al lui mizerabil de investigator. E de mentionat la minusuri si ca jocul se misca foarte lent. Primul playthrough e OK,dar daca mai ai nevoie de un trofeu sau ceva si e necesar un Replay al unui caz,innebunesti de plictiseala,simti ca iti ies peri albi stand cu controller-u' in mana. Deci jocul sta destul de prost la capitolul rejucabilitate,tocmai fiindca daca ai reusit un caz prima data,nu mai are niciun farmec sa il refaci.
Overall,pot sa spun ca LA Noire este un joc exceptional,mi'a placut enorm din prima clipa,am avut sa ii reprosez foarte putine lucruri,dar mai erau locuri unde puteau fi aduse imbunatatiri minore,derizorii.