Am innebunit ieri in catacombe, pana acum cea mai dificila parte din joc.... Pur si simplu nu mi-a iesit nimic si cireasa de pe tort a fost urmatoarea: dupa ce m-am chinuit 3 ore sa ajung la Vamos deoarece imi recomandase Koba sa imi fac niste upgrades la arme, au venit nenorocitii aia de scheleti cu rotile alea de caruta sau ce dracu sunt si din cauza lor am atacat din greseala fierarul. A inceput sa ma atace si el si am fost nevoit sa-l omor nestiind ca pot sa-mi spal pacatele.... Groaznic!!! Colac peste pupaza, plin de scheleti d-aia cu rotite hopa Mitica, un dark Night, un one legged freak intr-un coridor extrem de claustrofob, putele alea de pyromanceri care invie scheletele etc etc etc...... Intr-un final am reusit sa explorez toata zona, am omorit bossul, stiu sa ajung la Tomb of Giants cand o fi momentul si m-am reintors la Firelink Shrine.
Sunt cam lev. 45 si simt ca Drake sword nu prea mai face fata, iar alta arma cu stats mai bune n-am gasit. Ce recomandati sa fac? De fiecare data cand merg la fierarul de langa Darkroot Garden, desi i-am dat tot felul de rare items, nu are chestii mai bune de vanzare. Sooo, cum pot sa-mi fac rost de o sabie mai buna decat Drake?