Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
12-07-2012 15:45 #1237 SP
Senior Member

Originally Posted by
DanTe23
Eu cu cine votez?
Asta e o cu totul alta poveste,in 29 e referendum. Vedem noi cu cine dupa aceea. Acum alegem daca scapam de marinar sau nu.
Desi voi alege sa fie demis Basescu,sunt aproape sigur ca el nu va fi. In primul rand,nu vad 9 milioane de oameni sa iasa la vot. Tot legat de aceasta absurditate cu "daca si numai daca -> 9 milioane de oameni,50% + 1",as putea spune ca portocaliii merita o flegma intre ochi. Urasc sa vad modul acesta al lui Basescu in care el manipuleaza aproape fiecare aspect al acestei tari. 90% din presa,90% din televiziune... M'a cuprins instantaneu o senzatie de greata cand ma uitam aseara la un ziar pe care il tinea Badea in mana,cred ca era Romania Libera. Titlu " USL reinvie caracatita coruptiei" -> bazat,sigur,pe o discutie telefonica absolut inocenta intre actualul prim-ministru al Romaniei si un fost coleg de'al sau care ocupa acum o functie publica. Oricine ar veni dupa,Basescu TREBUIE sa pice acum. E un jegos care nu are de ce sa ocupe functia de presedinte.
Legat de USL,doctrina lor politica a fost urgent uitata prin contopirea celor doua partide. In schimb,Antonescu si Ponta nu mi se par atat de perversi si de prosti ca Basescu. Dar sunt in continuare convins ca Basescu va mai ramane doi ani in fruntea tarii,si asta datorita criteriilor de eliminare a sa din functia din presedinte create de slugile lui jegoase.