Single post: Voting - Concurs "ConsoleGames.ro Mania"
-
Admin
Deci, lamurim imediat problema dupa care thread closed and cleaned.
First of all, au fost scazuti de la numararea voturilor toti userii care au avut activitate maxim 5 minute. Adica cei care au intrat, au votat, si adios !
Second, au fost scazuti de la numararea voturilor cei care printr-o minune s-au inregistrat subit ca sa voteze, si culmea pe acelasi IP cu unii dintre participanti.
Mai mult, cineva mai "destept" dupa ce vede postul prin care spun ca voi verifica userii, se gandeste ca mai bine face o smecherie, si intra cu fiecare user sa faca un post. In felul acesta, nu vor mai fi useri cu zero posts si activity almost zero, and therefore MonkY se pacaleste. Phew, check in here: http://www.consolegames.ro/forum/f60....html#post7980 O sa-i revedeti pe respectivii printre votanti.
Acum, pe mine unul ma lasa rece metode din acestea de 2 lei. Se vor acorda ban-uri pt. clone and stuff like that. Insa sincer ma doare sufletul ca ati ajuns sa apelati la asa ceva. Am impresia ca unii nu dau 2 bani pe aceasta comunitate, si fac orice sa se bage in fata.
A fost un Ronan care se credea single player. Credeam ca s-a terminat cu useri de genul "fac ce vreau, ca-s bun". Acum insa, pentru cei care nu respecta aceasta comunitate, eu nu am decat un singur lucru sa le spun "Inapoi pe Computergames cu voi !". Aici preferam sa ramanem mai putini, dar prieteni la catarama. Vreau sa pot sa-mi pun obrazul pentru fiecare user in parte, sa fie o chestie bazata pe respect reciproc, pe friendship, asa cum numai intre gamerii de clasa exista. Nu este nimeni obligat sa ramana aici atata timp cat nu poate sa faca parte din comunitatea CG.
Sincer nu inteleg cum de ati recurs la asa ceva. Mai ales ca ati avut niste lucrari SUPER. Si raman super, chiar daca unii au incercat sa arunce cu noroi. So, eu multumesc tuturor participantilor, si ma inclin. Respect !