mi se pare o t�mpenie uriașă chestia asta.
un smartphone intr-o cutie și il numește consolă, fiindcă majoritatea celor care sunt casual nu știu să iși conecteze PC-ul la TV. dacă vă veți uita pe YT la comentarii, majoritatea vor spune cum "abia aștept să joc minecraft pe TV" și chestii de genul.
acum s-a ajuns la 5 milioane de $ și nu e de ajuns ! acum așteaptă să atragă atenția investitorilor. dar mă intreb, dacă str�ngeau doar aia 950.000$ ce dracu făceau ? părerea mea ? scam. un foarte mare scam. g�ndiți-vă: dacă puneau de la inceput "dați-ne un milion de dolari ca să ne dea alții alte c�teva milioane și vă dăm peste un an - doi o consolă", nu vă sună mai degrabă a email de la prințu' ăla nigerian ?
also, mulți se așteaptă la titluri AAA de la chestiuța asta. ba chiar pe pagina Kickstarter au pus băieții ( defapt fata, că o tipă e in charge ) un poll cu ce titluri AAA ar vrea să vadă, că "le trimitem noi mail să vadă ce demand este". dar v-ați uitat c�te persoane au donat ? 40.000. nici at�t. o să optimizeze ***** jocuri AAA, ba chiar GRATIS ( fiindcă asta promit ei: orice joc are și varianta full gratis intr-un fel sau altul ), pentru o consolă de 99$. my god. nu m-ar mira dacă ar face asta ridic�nd rezoluția variantelor de pe telefoanele mobile.

ăsta e următorul Phantom. scam of the goddamned video game century

citisem undeva "cum de nu s-a g�ndit nimeni la o consolă construit pe baza a STEAM". asta cred că va urma. defapt, dacă aș știi mai bine, m-aș apuca chiar eu de asta. str�ng 2 milioane $ pe KS și mă găsiți prin Maldive.