Quote Originally Posted by Tudoran View Post
pai cred ca aia o sa incerc. Si o sa le citesc ce am gasit pe site-ul lor: "Hotăr�rea de Guvern nr. 309/1996 privind acordarea de reduceri cu 50% ale tarifelor pentru transportul local �n comun, de suprafaţă şi subteran, precum şi pentru transportul intern auto, feroviar şi naval de care beneficiază elevii şi studenţii din �nvăţăm�ntul de stat şi din �nvăţăm�ntul particular acreditat (cred ca la asta m-as incadra), cu modificările şi completările ulterioare". Teoretic totul ar fi ok. Asa as primi 25% parca. Pentru 50% trebuie sa ai cupoane parca (correct me if I am wrong).
In 90% din locuri, nu o sa ai probleme. La RATB, e foarte probabil sa dai de cineva care nu vrea sa fenteze legea putin (real, reducerea de 50% se aplica doar pentru universitatile acreditate de statul romanesc - vezi Spiru Haret/Dimitrie Cantemir/etc), dar poti insista. La CFR o sa ai maxim reducerea de 25%, neavand cupoanele necesare pentru 50%, dar, din cate imi amintesc, puteai aplica la universitatea ta pentru carduri studentesti de transport, care ti-ar fi asigurat o reducere mai mare de 50%, in toata Europa.