Quote Originally Posted by wwewwf96 View Post
Scaderea salariilor si celelalte decizii au fost decizii luate din functia de prim-ministru. Ca si primar am auzit si eu de asemenea ca Boc si-a facut treaba cat de cat.
nu..clar eu am niste probleme majore..ma fac greu inteles....dupa cum am zis..presupun cei din Cluj nu au fost afectati de taieriile de salarii cu 25% si de celelalte lucruri..presupun ca nu s-au inchis deloc spitale s.a.m.d...si acum presupun ca din bugetul local Boc va aduce toate salariile inapoi la normal..
Quote Originally Posted by Firezu View Post
-. Clujenii tin sa ii priveasca antecedentele privind lucrurile pozitive pe care le'a facut. Si nu am nimic cu asta. Ce ma deranjeaza e ca se repeta episodul cu Funar - punem la nesfarsit aceeasi persoana la carma,privind prin prisma unor aspecte derizorii,din punctul meu de vedere.
nu de asta e vorba...dar Clujul e poate cel mai uimitor oras din tara,cu cel mai ridicat nivel de trai si probabil cei 25% din salarii si numeroasele taieri de sporuri nu se simt deloc...de aia spun ca e si pacat sa nu profiti de oameni daca poti...adica sa te duci asa sa votezi un om care ti-a taiat din salariu,din bani..adica ai pus mai putin pe masa din cauza lui..chit ca a facut din nu stiu ce functie de tinichigiu sef sau paznic la mall...si 4 luni mai tarziu sa-l votezi e de domeniul.....Romaniei

adica ala vine si iti baga mana in buzunar si iti ia banii...si tu il votezi..ca e om bun si a facut bine in orasul nostru..la dracu' daca te doare undeva de banii aia pe care ti-i ia luat voteaza-l...