Quote Originally Posted by Strike105X View Post
Ar trebui sa iesim precum greci si sa luam cu asalt guvernul, parlamentul, tot, asta ar trebui (defapt si mai agresiv) sa alungam toate gunoaiele securiste si comuniste sau marionetele lor, pe cei crescuti de ei, odata afara de la putere (si nu, nu ma refer doar la USL daca vreti sa ma luati cu teoria balsista, ma refer la toti PDL, USL toti sunt gunoaie). Dar eh nu ai cu cine...
mai ,cred ca s-a facut asta acum 23 ani daca nu ma insel...si btw..asta au facut si comunistii in 1917..fascistii in Marsul asupra Romei sau nazistii...extremismul naste tot extremism..iar generalizarea este o forma de extremism..eu nu cred ca in PDL,USL si in general in politica sunt doar gunoaie..sau ca tiganii sunt doar rai,hoti etc.

LE: Ce s-a schimbat in Grecia?...pe langa faptul ca un partid extremist a fost cat p-aci sa castige alegeriile parlamentare(printre alte obiective avea punerea pe primul loc a sigurantei si sanatatii greciilor,din partea lor toti cei care nu erau cetateni greci puteau sa moara ca cainii pe marginea drumului)
oamenii au unele momente in care vor sa se descarce...cum a fost si in Anglia cu incendiile..dupa care le trece..