Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
mai ,cred ca s-a facut asta acum 23 ani daca nu ma insel...si btw..asta au facut si comunistii in 1917..fascistii in Marsul asupra Romei sau nazistii...extremismul naste tot extremism..iar generalizarea este o forma de extremism..eu nu cred ca in PDL,USL si in general in politica sunt doar gunoaie..sau ca tiganii sunt doar rai,hoti etc.

LE: Ce s-a schimbat in Grecia?...pe langa faptul ca un partid extremist a fost cat p-aci sa castige alegeriile parlamentare(printre alte obiective avea punerea pe primul loc a sigurantei si sanatatii greciilor,din partea lor toti cei care nu erau cetateni greci puteau sa moara ca cainii pe marginea drumului)
oamenii au unele momente in care vor sa se descarce...cum a fost si in Anglia cu incendiile..dupa care le trece..
Bun, asta este parerea ta. Parerea mea este ca 99% din politica actuala sunt GUNOAIE. Si ca toti ziganii sunt hoti, bijnitari, pesti, etc (acel 1-2% nu inseamana nimic pentru mine, este egal ca atunci cand ai face o crima dar ai tras doar 2 gloane nu ai masacrat cadavrul).
Dar solutia ta care este? Daca nu accea sa incerci sa faci singur ceva?