Quote Originally Posted by MonkY View Post
Din pacate poate un gamer sa joace si cu 4 maini... atata timp cat nu ii respecta pe ceilalti si nu este respectat, e degeaba.

Nu, in afara de Xtm de pe al carui IP au intrat mai multi useri, ceilalti sunt clean. Faptul ca altii au incercat sa \\\"ajute\\\" creand mai multe clone si votand userul favorit... well... no comment. Oricum, se vor vedea in curand cand vor incerca sa intre pe forum, cu un mesaj de prietenie \\\"You have been banned from this website\\\"...

Lasa ca in schimb am avut eu o surpriza... sa stau de 3-4 ore sa fac corelari intre ip-uri, cookies, log-uri, etc... Ma intreb daca s-a simtit cineva penibil in momentul in care a citit ca oricum primea un premiu... Well, not anymore...
gg MonkY!

Asta cu altii care au vrut sa ajute mi se pare de kindergarden, cel mult, daca nu de grupa mare sau de cresa... Pentru mine tot cheating e, ca doar nu s-au trezit toti deodata, asa ca prin minune, sa intre si sa-si voteze prietenii...

xtm: nu incerca sa te disculpi ca te-ai retras and so on... Oricum nu se supara nimeni de-aici: mie imi place ca a existat competitie, si ca v-ati dorit sa castigati! Si oricum meritati felicitari pentru munca depusa, insa cred eu ca trebuie ca cei care se simt cu musca pe caciula sa-si ceara si scuze... Mai ales pt. ca MonkY si-a pierdut timpul cu investigatiile...