Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
30-07-2012 08:30 #1412 SP
S.T.A.L.K.E.R.

Originally Posted by
Donely
Base tati, TE-AM CIURUIT !!! cu tot boicotul tau si mizeria de Cvorum impus de Zegrean, cu toti jegosii vanduti din parlamentul European, care ti-au girat si sustinut toate porcariile. Dupa numaratoarea finala o sa fie peste 50% si ai zburat direct catre brutarie.
BRAVO si mult respect pentru romanii care au iesit la vot si au inteles ca trebuie demis nemernicul asta,
RUSINE pentru cei total dezinteresati care nu au iesit la vot pentru ca pe ei nu ii intereseaza politica si care cred ca ei nu sunt afectati caci ei traiesc in alt univers. Multa, multa, multa
XXXX basisitilor care au stat in casa si au boicotat alegerile. Mizerabilul, o sa tipe frauda si din nou lovitura de stat. Noi ti-am dat lovitura finale cu stampila.

Aveam pretentii de la tine Maestre cum poti afirma ca cei care au stat in casa sunt basisti si ca le dai la.....?
Poate unora le este prea scarba de tot ansamblu politic de la ora actuala si refuza sa il sustina pe Chioru sau pe cei doi popandai ( Ponta & Antonescu)
Decat sa scap de Dracu si sa dau de Tasu!
Eu unul nu sustin nici pe Base nici pe ceilalti,tara o sa fie unde trebuie cand scapam de toata clasa asta politica infecta!