Quote Originally Posted by FallouT View Post
Aveam pretentii de la tine Maestre cum poti afirma ca cei care au stat in casa sunt basisti si ca le dai la.....?

Poate unora le este prea scarba de tot ansamblu politic de la ora actuala si refuza sa il sustina pe Chioru sau pe cei doi popandai ( Ponta & Antonescu)
Decat sa scap de Dracu si sa dau de Tasu!

Eu unul nu sustin nici pe Base nici pe ceilalti,tara o sa fie unde trebuie cand scapam de toata clasa asta politica infecta!
Lasa, nu mai avea pretentii de la mine si nu mai fi asa de ofuscat. Ca sa ai si sa ceri pretentii, trebuie sa fi tu insuti un om cu pretentii, ceea ce nu mi se pare ca esti, cand tu nu ai pretentii si esti dezinteresat de clasa politica asa cum ai si spus. Daca nu te intereseaza atunci rusine, pentru ca traiesti in tara asta si nu vreau ca absenta si dezinteresul tau sa hotarasca soarta altora pe care ii intereseaza si le pasa ce se intampla in Romania. Daca faci parte din cealalta categorie si consideri ca dupa ce s-a tipat de catre Basescu ca vrea cvorum, apoi boicoteaza alegerile sfatuindu-si sustinatorii ca este foarte bine sa stea in acasa si sa boicoteze alegerile ca asa este in democratie atunci sorry pentru tine. Citeste bine postul meu ! Iti meriti soarta daca gandesti cum ai scris si daca asta se intoarce la Cotroceni, sa nu va mai aud peste cateva luni , un an sau 2, ca va plangeti ca o duceti prost, ca nu aveti bani etc etc

PS. Conform filozofiei tale "Decat sa scap de Dracu si sa dau de Tasu!", atunci stai cu Dracu mai departe, sa te vad cum supravietuiesti tu in Romania lui Dracu. Si nu mai zice ca nu esti sustinator al lui Basescu caci nu te crede nimeni. Daca vroiai sa scapi de clasa politica "infecta" asa cum zici tu, atunci ieseai la vot caci nu aveai de ales dintre doi insi, ci doar daca Basescu mai merita sa fie presedinte sau nu, asta inca nu ai reusit sa intelegi tu si altii ca tine si apoi la alegerile parlamentare si presidentiale votai cu cine credeai tu ca te reprezinta, ca nu este infect etc etc. Te contrazici singur si am pretentii de la tine ce dracu...