Pai sfat nu prea pot sa`ti zic decat uitate bine pe guiduri de pe situl mc boot si pe you tube ! Mc boot singur nu`ti booteaza jocurile iti trebuie apoi parca esr sau cdloader ca sa incarci jocuri sau cel putin asa am inteles eu ! Precizez ca nu am mc boot instalat (de fapt n`am nici ps 2 ) dar de softmodare ps2 ma tot intersez si eu din ultimele zile .

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

uite ce am mai gasit pe situri din afara era cam aceeasi discutie : "All you do is rename the ESR elf to BOOT.ELF. Then it autoboots! (I'm trying to keep this simple).

So you put the patched PS2 disc in, turn on PS2 and it runs the game like normal, all by itself." Dar problema este ca asa tot timpul va boota cu esr si tu poate nu vrei treaba asta poate vrei sa folosesti alta aplicatie in alta zii. Sfat uitate bine pe filmulete si guideri. Iti UREZ BAFTA (si mie mi se par niste chestii complicate dar dupa ce le faci cred ca devin usoare).

Dar asa mi se pare ca nu mai poti selecta la pornirea consolei alte tipuri de aplicatii : exemplu ceva cu browser sau manager puteai sa accesezi usb stickul pe care aveai mp3 sau filme divx (depinde cat de mare era usb stickul ) . De aceea e mai bine dupa mine sau faci manual boot esr.