It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
OK guys... lucrurile au mers prea departe. Sorry, dar chiar nu are rost ca mizeria din viata politica sa se transfere si la noi pe forum. Aici suntem intre consolisti, amici, prieteni... nu in Parlament sau Guvern. Poate acolo se permit astfel de atacuri, injurii, cuvinte obscene. Aici insa nu-si au rostul. So, pana se calmeaza spiritele... thread closed.
Cu aceasta ocazie, aveti raspunsul (retoric) la intrebarea din titlul threadului: Ce fel de tara este Romania? Da, acest fel de tara!
P.S. A nu se uita ca totusi Romania nu inseamna doar politica!
Pacat de tara asta. Am pierdut suveranitate, am pierdut resurse, am pierdut ani din viata, am pierdut aproape tot in pastele masii de tara si asta mai ales in ultimii 7 ani de cand Basescu a transformat tara asta intr-o colonie si poporul asta intr-o populatie divizata. Imi este scarba ca am ajuns in halul asta si nu deschidem ochii sa vedem ca ne ducem la fund pe mana noastra.
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva dar chiar imi pasa de tara asta si de noi toti si vreau si eu sa traiesc intr-o tara cu oameni normali fara sa fim dezbinati de conducatorul nostru. Ce dracu cer prea mult ???
PS. Romania inseamna 0,02% din populatia globului si am dat 6% din geniile lumii...pacat ca am ajuns unde am ajuns astazi si repet, asta numai si numai pe mana noastra.
UPDATE Un document eliberat de Institutul Naţional de Statistică demonstrează că referendumul ar putea fi validat
Conform unui document al Institutului Naţional de Statistică, �n Rom�nia, cvorumul necesar validării referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu a fost �ndeplinit.
Prezent �n studioul Antena 3, senatorul Dan Şova a prezentat un document eliberat de Institutul Naţional de Statistică, la data de 26 iulie 2012, la solicitarea secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care notifică mai multe date statistice care pun �ntr-o altă lumină rezultatul referendumului desfăşurat duminică.
Conform acestui document, din datele ultimului recensăm�nt efectuat �n Rom�nia numărul populaţiei stabile este de 19.042.936. La acest număr se adaugă numărul cetăţenilor rom�ni aflaţi �n străinătate, rezultatul final fiind de 20.254.866 de cetăţeni rom�ni.
Institutul Naţional de Statistică menţionează �n acelaşi document că ponderea populaţiei sub 18 ani a fost la 1 ianuarie 2011 de 18,4%, adică 3.726.895 persoane.
Extrăg�nd numărul persoanelor sub 18 ani din numărul populaţiei stabile, rezultă că �n Rom�nia la ora referendumului numărul persoanelor cu drept de vot era de 16.527.971.
Cvorumul necesar demiterii preşedintelui Traian Băsescu, jumătate din numărul persoanelor cu drept de vot calculat mai sus este de 8.263.985 de persoane. Cvorum care a fost �ndeplinit, conform BEC numărul participanţilor la votul de duminică fiind de 8 429 265 persoane.