Quote Originally Posted by master_raresh View Post
Salut Donely, am si eu o problema si ma gandeam ca ai vreo idee in lugatura cu aceasta. Am xbox 360 s 4Gb cu un HDD WD blue scorpio "instalat" pe consola folosind hddhackr(presupun ca esti familiar cu acest "mod") cu imagine de 60GB. Problema este urmatoarea: cand deschid consola, de obicei dureaza mai mult timp ca in trecut pana cand trece de screen-ul acela cu xbox in meniurile sale, in plus de obicei unele sau majoritatea tileurilo nu se incarca(pur si simplu imi apar ca fiind gri si goale). Cand vreau sa ma joc, jocul respectiv(instalat pe hdd) se incarca foarte greu si spre exemplu in forza 4 cateodata in timp ce conduc nu vrea sa se incarce soseaua/scenario ci pur si simplu conduc pe ceva imaginar... iar cand joc battlefield 3 dupa vreo 30 min imi zice ca disk-ul este zgariat pe cand el abia are vreo zgarietura fina(stii cum e presupun, oricum jocul este instalat pe hdd deci nu il invarte prea mult). Este foarte enervant de vreme ce eu obisnuiam sa ma joc o data la vreo 2 zile pe el dar acum nu mai pot. Intrebarea este: Ai vreo idee ce ar putea avea...nu e racit destul, are hdd-ul bad-uri etc. ? Multumesc!
Este de la hdd clar. Foloseste versiune mai noua de hddhackr si prepara din nou hdd-ul. Ar trebui sa isi revina. Posibil sa aiba si bad-uri pe el. Cel mai bine fa-ti RGH la consola si gata.