Quote Originally Posted by Firezu View Post
Sunt foarte amuzat. Chiar credeti ca noul design va fi cel din render-ul postat de Monky?
Personal nu inteleg ce este atat de amuzant...
Quote Originally Posted by Firezu View Post
Sa fim seriosi...un 4S de 4"? Asta e noul iPhone? Si-ar lua Apple mai multe flegme decat la lansarea lui 4S.
Si iarasi, de ce si-ar lua Apple "flegme" pentru ca au luat cel mai vandut telefon al lor si ii fac ecranul mai mare?!? Deja cei de la 9to5Mac au descoperit in iOS6 (cu ajutorul emulatorului oficial de la Apple) cum acesta face automat scalling pe homescreens pentru a afisa in 1136 x 640 (fata de 960x640). Cu alte cuvinte, ar trece la un ratio de 16:9... asa cum sunt dealtfel si alte smartphone-uri/tablets.

Eu unul inteleg faptul ca maresc doar pe inaltime: telefonul ramane la fel de mare pe latime si la fel de usor de tinut in mana. Mai mult, ramane compatibil cu toate docking station-urile. Daca ar fi crescut marimea si pe inaltime si pe latime, ar fi devenit la fel de greu de folosit precum al meu Note, care este aproape imposibil de folosit cu o singura mana (fara a evita posibilitatea de a-l scapa oricand).

Insa nu inteleg nightmare-ul provocat developerilor. Daca pana acum aveam versiunea standard + hd a unei aplicatii, acum probabil vom avea standard + hd + wide. Tot e mai bine decat la Android unde avem 14.000 de rezolutii, dar sunt sigur ca va da de furca developerilor. Pe de alta parte, ratio-ul de 16:9 va aduce multor developeri un plus (mai ales celor care deja au engine-urile optimizate in 1280 x 720 sau 1920 x 1080).

Poate render-ul acela nu e pe placul tuturor, dar macar mie imi spune ceva bun: se scapa de sticla de pe spate (singurul lucru care ma obliga sa folosesc o husa pt. iPhone). Daca se trece la liquid metal... not anymore!

De aici si pana la "flegme"... e o cale lunga... De obicei acelea se arunca pe stadioane (unul din motivele pentru care nu suport football-ul) si nu pe forumul CG...