Pentru ca ar aplica a 3-a oara aceeasi (relativ aceeasi) formula pt design. Vorbesc EXCLUSIV de design. Nu de ecranul de 4",care nu mi se pare deloc in neregula,nici de partea interna,unde vor exista fara doar si poate imbunatatiri.
Din punctul meu de vedere,iPhone 4 este cel mai estetic smartphone creat vreodata. Depaseste cu mult orice Samsung sau telefon cu Android care a vazut vreodata piata. Chiar si eu ma intreb cum ar putea sa faca cineva,chiar si Apple,ceva mai frumos si mai accesibil (Lock Button-ul de sus,butoanele de volum,cel de Mute/General,partea laterala din metal,toate extrem de convenient asezate) de atat. 4S a fost aproape identic. Si totusi...va merge Apple pe acelasi film si a 3-a oara?
Legat de "flegme"...imi cer scuze daca am folosit limbaj "injurios". Ce am incercat sa subliniez a fost ca nu e un secret ca multa lume a fost dezamagita de 4S si unii nu au facut upgrade-ul de la 4,furiosi oarecum pe Apple. Sigur,nu ii pasa nimanui,atata timp cat produsul face ravagii in piata si cererea la nivel global e uriasa. Dar tare mi-e ca vanzarile fara precedent s-au datorat intr-o oarecare masura si mortii lui Steve Jobs (RIP) si hype-ului creat in jurul respectivului eveniment.
Anyway,long story short : Convingerea mea e ca Apple va veni cu ceva cu totul diferit (design,parte interna) pentru ca trecerea de la 4S la 5 sa fie un upgrade de necontestat.(precum 3GS --> 4.)
Sent from my iPhone using Tapatalk