Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
20-08-2012 14:05 #12803 SP
Member
Habar nu am. 2lire-2luni gold. @adibose ai dreptate. Probabil am avut automatic rerenewal activat dar faza e ca eu pe 7/7 cand mi s-a activat goldul pentru o luna nu aveam bani pe card. Banii i-am primit acum 3 zile si asa am vazut ca imi lipsesc. Cardul este unul normal, nu este de credit. Nu pot sa intru pe minus. Platesc doar cati bani sunt disponibili in momentul respectiv asa ca nu iteleg cum mi-a fost activat goldul in luna iulie. La payment/credits imi arata -11.98 lire, ce inseamna? Inca ceva, eu mai aveam un card cu 3 luni de gold pe care l-am primit odata cu achizitionarea xbox-ului. Nu l-am activat din prima pentru ca am avut oferta 2lire-2luni si am zis sa profit de ea. Acum o saptamana cand am decis sa folosesc cardul mi-a dat o eroare. Am cautat pe net si am vazut o problema asemanatoare dar nu aceeasi eroare. Acolo explica cineva ca trebuie sa nu ai datorii catre microsoft ca altfel nu-ti accepta codul. Vreau sa stiu acum daca cumpar de la baieti sau de pe un site, ca am gasit pe 1an la 170 de ron, o sa il pot folosi sau imi va da acelasi raspuns ca si la codul de 3 luni? Multumesc