Habar nu am. 2lire-2luni gold. @adibose ai dreptate. Probabil am avut automatic rerenewal activat dar faza e ca eu pe 7/7 cand mi s-a activat goldul pentru o luna nu aveam bani pe card. Banii i-am primit acum 3 zile si asa am vazut ca imi lipsesc. Cardul este unul normal, nu este de credit. Nu pot sa intru pe minus. Platesc doar cati bani sunt disponibili in momentul respectiv asa ca nu iteleg cum mi-a fost activat goldul in luna iulie. La payment/credits imi arata -11.98 lire, ce inseamna? Inca ceva, eu mai aveam un card cu 3 luni de gold pe care l-am primit odata cu achizitionarea xbox-ului. Nu l-am activat din prima pentru ca am avut oferta 2lire-2luni si am zis sa profit de ea. Acum o saptamana cand am decis sa folosesc cardul mi-a dat o eroare. Am cautat pe net si am vazut o problema asemanatoare dar nu aceeasi eroare. Acolo explica cineva ca trebuie sa nu ai datorii catre microsoft ca altfel nu-ti accepta codul. Vreau sa stiu acum daca cumpar de la baieti sau de pe un site, ca am gasit pe 1an la 170 de ron, o sa il pot folosi sau imi va da acelasi raspuns ca si la codul de 3 luni? Multumesc