Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
Hmmm... ar putea fi totusi un lucru bun pentru ca prea mulgeau vaca de bani scotand jocuri mediocre si se implicau prea mult in treburile studiourilor punand presiune asupra unor lucruri doar ca sa faca jocurile mai "mainstream" (vezi Dragon Age 2). Dar in acelasi timp mi-e foarte mare teama ca nu cumva unele francize sa fie uitate sau sa se renunte de tot la viitoare proiecte precum Mirror's Edge 2, dar sincer sper ca singurul lucru care o sa se schimbe cu studiourile detinute de EA e sa primeasca mai multa libertate.
Și crezi că mulsul vacii de bani și presiunea asupra studiourilor o să se schimbe c�nd va fi cumpărată de nu știu cine?

---------- Post added 21-08-2012 at 10:16 PM ----------

BTW, de ce un zvon face oamenii să creeze scenarii fantasmagorice �n care francizele deținute de EA vor dispărea? Dacă e de muls ceva, se va mulge, dacă nu de EA, de cei care le vor cumpăra dreptul de a le folosi titlurile. Oricum, de c�nd cumpărarea unei corporații duce automat la distrugerea parțială/totală a ei? Bethesda (știu, nu e o corporație) pare-se că e cumpărată de Providence Equity Partners, și nu mi se pare că o duc rău.

Quote Originally Posted by pufy View Post
Nu vad de ce ar trebui sa existe tensiune intre noi.

EA se prabuseste ? asa si ? cu ce ne afecteaza pe noi ? sau mai bine zis cu ce ne-a afectat afectat cand era in picioare ?
Cu nimic ,am cumparat fiindca ni s-a parut bun ,nu ne-a placut fiindca ne asteptam la total altceva iar acest lucru se intampla cu multe companii de genul .

Singura chestie care nu mi-a placut a fost faptul ca EA a cumparat Bioware ,unul din motivele care multi dau vina pe EA cand unele jocuri facute de Bioware pur si simplu sunt varza .
Ba ne-ar afecta. Desigur, există �nlocuitori pentru mai toate titlurile deținute de EA, dar noi dorim cutare titlu, cutare franciză. Uite, dacă tot ne place să creem scenarii apocaliptice, ce-ar fi dacă Ubi s-ar prăbuși m�ine și am afla că Assassin's Creed III (titlu pe care știu că mulți �l așteaptă cu nerăbdare, me included) n-ar mai vedea lumina zilei vreodată? Poate am afla că se va crea un wanna-be mediocru, făcut de Acti, că de, ar avea bugetul necesar. Ar mai fi același lucru? Ar mai avea același feeling? Ne-am mai putea atașa de personaje?

P�nă și faptul că EA și Activision sunt �n picioare ne afectează. Imaginează-ți că tocmai ai �nființat un studio și ai o idee meseriașă pentru un shooter. �l faci, are idei noi și proaspete, dar ai v�nzări mediocre și, astfel, se duce dracu' toată truda ta, pentru că Battlefield 20 și CoD 527 sunt �ncă se v�nd ca p�inea caldă pe vreme de foamete maselor de casuals, și pentru că nu ai banii sau faima necesară pentru a atrage un publisher. EA și Acti sunt doar �nceputul, foarte multe studiouri și/sau corporații vor dori să simtă gustul banilor ușori făcuți pe spatele altora, și le vor urma exemplul. Și atunci chiar că vom diferenția jocurile numai prin nume.

Eh, gata cu previziunile de rău-augur. We hope for the best. C�nd văd c�te un studio ca CD Projekt RED mi se pare că mai există speranță. Bine că europenii mai au c�țiva ași �n m�necă.