Single post: Cei ce nu lasa jocurile sa moara...

  1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

    Cei ce nu lasa jocurile sa moara...

    Niste jurnalisti norocosi au fost invitati sa faca un tur al sectiei de jocuri si console second-hand al celor de la GameStop, lideri mondiali pe aceasta piata. Ce poate fi vazut in poze denota un profesionalism de nota 10+. Jocurile sunt scoase din ambalajele lor, inspectate, curatate, puse inapoi in carcasa si trimise spre magazin. Acestea sunt curatate de un jet constant de aer comprimat care vine dintr-un mic tun montat deasupra benzii rulante.

    Muncitorii testeaza chiar si jocuri mai vechi pe randuri intregi de console. In acea sectie se testeaza daca DVD-urile si Blu-Ray-urile mai sunt in stare functionala incat sa poata fi revandute. De asemenea, PSP-urile sunt verificate cate 30 in acelasi timp, la un singur post, iar intr-o sectie pot fi mai multe posturi, iar daca acestea nu functioneaza, muncitorii fac tot posibilul pentru a le repara.

    Aici vine intrebarea mea. Poate vreau cam multe cand ma gandesc ca Xbox 360-ul nici nu a fost lansat oficial in Roamania, dar un singur astfel de magazin de s-ar deschide in Romania si tot ar fi un pas mare inainte. Ar fi un pas extrem de important (din punctul meu de vedere) in integrarea Romaniei in "lumea jocurilor video". Evident, nu la fel de important ca recunoasterea internationala de catre marii producatori, dar ar fi un inceput. Pe viitor poate ne vom putea astepta si la asteptat la coada la 12 noaptea pentru a ridica jocul in ziua lansarii. Dar pana atunci mai este si chiar si asa sper in continuare ca acel "pana atunci" sa vina cat mai curand.

    TECHNOLOGY Blog | The Dallas Morning News
    Attached Images Attached Images cei_care_nu_lasa_jocurile_sa_moara.jpg