Single post: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread
-
Junior Member

Originally Posted by
leo_cosmin
N-am de gand sa ma cert cu tine, vezi-ti de trofeele tale.
---------- Post added 24-08-2012 at 02:06 AM ----------
Te inteleg perfect si probabil, la fel ca si mine, atunci cand ai facut-o, nici macar nu era considerata cheating treaba asta.... din cate stiu eu, SOCOM e primul joc la care a aparut posibil asa ceva si era normala tentatia sa vezi ce se intampla si cum se procedeaza si.... asta e.... am facut-o pe contul principal. Si la fel ca si noi, la jocul asta au facut f multi treaba asta, inclusiv cel de pe primul loc mondial - BIELERIC, care vad ca inca nu a fost indepartat din topul "clean". Dar se pare ca nu suntem "worthy" in fata unora ca ayyk.... isi da el cu parerea....
---------- Post added 24-08-2012 at 02:08 AM ----------
Nici macar nu inteleg ce
vb acolo, ce am reusit dupa aia? Si altii nu au reusit?
Credeam ca ai inteles ca e gresit sa trisezi si te-ai oprit dupa primul joc fata de altii care au mers mai departe , dar dupa atitudinea pe care o ai pare ca doar nu ai gasit si alte salvari. Nu am spus ca sunteti nevrednici pentru asta , spun doar ca trisind chiar si o data meriti locul pe lista murdara in mod corect atata tot
Treaba cu SOCOM sta asa , baietii au folosit o salvare a cuiva care a facut platina , in momentul in care au incarcat jocul au deblocat toate trofelele fara sa joace in 2 minute , prin cerintele trofeelor acest lucru e imposibil atat de repede si de acea apar ca trisori. Folosirea acestor salvari se poate la mai multe jocuri nu doar la SOCOM , el doar a fost primul de aceea apare la foarte multi .