Quote Originally Posted by nomak2008 View Post
Ca si trofeu obtinut ma pot lauda cu "Platinum" de la UFC 2009 ... la momentul cand am terminat platina pt el undeva in 2010 am fost cotat de ps3trophies.com ca fiind al 53-lea in lume care a reusit sa il "platineze" (momentan in Romania nu cunosc 1 singur jucator care sa il fii platinat , daca exista , felicitari si poate facem si un meci).
Off: Fiecare face ce trofee doreste .... dar adevaratii gameri le aleg pe cele grele ! Nu conteaza ce joc vrei sa joci dar nu poti compara ca si dificultate Hannah Montana cu SF 4 ; si inca ceva...sa se faca diferenta intre trofeele de skill pur si cele prostesti . Ca exemplu : " My kung fu is stronger"(ultimul Mortal Kombat) care iti cere sa joci cu toate caracterele din joc 24 de ore/caracter intr-o singura sedinta, adica o zi intreaga trebuie sa imi tin consola aprinsa si in arcade/multyplayer pt un singur personaj ! Are in jur de 20 de caractere........O CRETINITATE !!!!Asta nu e un trofeu de skill , parerea mea cel putin. Ca si exemplu de skill trophy vezi Medal of Honor , Street fighter , FIFA ...etc. Scuze daca am scris mai mult decat era necesar. Bafta la trofee in continuare tuturor![COLOR=Silver]
Eu am platina la UFC 2009 Undisputed, dar nu mai am jocul pentru a face o lupta. Oricum in momentul de fata sunt zero barat la acest joc. Si in legatura cu Mortal Kombat (am platina si la asta). My Kung Fu is Stonger e o tampenie de trofeu pentru ca MK-ul asta nu mai e cum au fost 2, 3 si Ultimate de pe Super Nintendo. Tin minte ca pe alea le-am jucat cu mult peste 24 de ore fiecare caracter. Petreceam multe nopti jucand cu prietenii.
Stii care e problema cu trofeele prostesti si cele de skill? Nu cred ca exista sau nu tin minte sa fi jucat eu vreun joc care sa aiba trofee de skill si sa nu aiba trofee prostesti.