Nu stiu de ce credeti asta, nu sunt mari: pai DURA olanda 63 eur + transport 25 = 87. DURA la noi 345 = 80 eur + garantie 12 luni din romania. Mi se pare chiar convenabil, ce vi se pare mare? La mini fooger: olanda = 50 eur + 25 = 75 la noi 70 eur.

Cum ati calculat?
Cat despre rezerve: mie imi ajung cam 130 de fumuri, chiar am numarat, nici pomeneala 1-2 tigari. Nu pot sa cred asa ceva, mi se pare ca te-ai cam pacalit

Sincer, am cumparat pentru un prieten de la o firma de p langa dristor pentru modelul dse901 si tinea fff putin, dar asta ca erau facute "pe vaport", insa cele de la janty tin lejer 10 - 13 tigari, parerea mea. Acum depinde f mult si de cum fumezi...
Apropo, nici nu stiu ce este acest RN4081... cine il produce? Unde sa gaseste ca m-ai facut curios...

Si oricum, poti cumpara Janty sau mai stiu eu ce firma cunoscute si oficiala sau firme underground; asa exista copii ieftine dupa orice: fac astia acum copie si dupa mercedes sau bmw, asa ca nu te mai mira nimic.
E sanatatea ta in joc pana la urma, pentru 20 lei pe pachet...
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
Scz, am vrut sa scriu 2 lei pe pachet, nu 20.

---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
63+25=88 scz