Quote Originally Posted by HArd View Post
Nu stiu de ce credeti asta, nu sunt mari: pai DURA olanda 63 eur + transport 25 = 87. DURA la noi 345 = 80 eur + garantie 12 luni din romania. Mi se pare chiar convenabil, ce vi se pare mare? La mini fooger: olanda = 50 eur + 25 = 75 la noi 70 eur. Cum ati calculat?

Cat despre rezerve: mie imi ajung cam 130 de fumuri, chiar am numarat, nici pomeneala 1-2 tigari. Nu pot sa cred asa ceva, mi se pare ca te-ai cam pacalit Sincer, am cumparat pentru un prieten de la o firma de p langa dristor pentru modelul dse901 si tinea fff putin, dar asta ca erau facute "pe vaport", insa cele de la janty tin lejer 10 - 13 tigari, parerea mea. Acum depinde f mult si de cum fumezi...

Apropo, nici nu stiu ce este acest RN4081... cine il produce? Unde sa gaseste ca m-ai facut curios... Si oricum, poti cumpara Janty sau mai stiu eu ce firma cunoscute si oficiala sau firme underground; asa exista copii ieftine dupa orice: fac astia acum copie si dupa mercedes sau bmw, asa ca nu te mai mira nimic.

E sanatatea ta in joc pana la urma, pentru 20 lei pe pachet...

---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

Scz, am vrut sa scriu 2 lei pe pachet, nu 20.

---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------

63+25=88 scz
RN4081 este Super Cigarette mini modelul de 103mm prezentat si incercat de MonkY pe prima pagina a acestui trhread si care cred eu ca a fost adoptata de marea majoritate de eT datorita fiabilitatii, raspandirii si pretului consumabilelor.

Sigur exista multe modele, dar principiul este acelasi inventat de Ruyan.
Toate fac acelasi lucru, doar marimea face diferenta. Janty luat in discutie e putin mai mare si poate tine mai mult(baterie,pufuri) . Dar nici una nu tine cat spun cei de pe situri.
Maestrul MonkY cred ca poate sa confirme, avand o vasta experienta.
Oricum chestiunea cu nr de pufuri/incarcare cu lichid(sau schimbare rezerva) este destul de subiectiva, fiecare fumeaza intr-un stil propriu.