Quote Originally Posted by Darker17 View Post
Intrebare:
Am un PS2 SCPH-90004 iar un prieten de-al meu are SCPH-70004 si el se tot lauda ca al lui e mai bun(cica lui i se misca jocurile mult mai repede ca al meu)oricum nu ma pasioneaza pe mine ce zice el...intrebarea mea este care e diferenta dintre aceste doua modele.MS!
Nu cred fratzica ca 90004 e mai slab decat 70004 poate invers. Ce poate fi vorba este despre timpul de incarcare a jocului (loading rularea discului) care poate fi de la lentila , soft sau chipul cum a fost instalat sau daca sunt chipuri diferite (in caz ca e modata una din console sau ambele). Daca timpul de incarcare este maricel poate trebuie recalibrata lentila sau poate doar curatata.

Pe siteuri de modari schp 70004 dupa modare trebuie sa i se faca un fix de lentila in timp ce 90004 NU (deci 90004 e mai bun la lentila). Recent am cerut sfatul lui Donely daca sa`mi iau un ps2 70004 care era la oferta si a recomandat mai degraba penultimele modele si ultimul model 90004 deoarece 70004 are multe probleme (inclusiv treba cu lentila). Sper ca nu am jignit nici un detinator de 70004. Ps2 rulz numai sa mearga bine am prieteni care au primele modele de ps2 FAT si sunt super multumiti (poate au avut noroc ).