Quote Originally Posted by Firezu View Post
Nici eu nu imi amintesc sa fi avut vreodata probleme cu COLETELE. In schimb,scrisorile de la Zavvi sau TheHut nu imi erau niciodata aduse in proper conditions,doar aruncate peste gard. Dupa o vreme,nici macar asa nu le mai primeam. Daca nu mergeam sa intreb de vreo scrisoare,imi statea cate 12 zile jocul la posta,gata de retur.
Oh boy... De cate ori s-a mai discutat asta. Am patit si eu, chiar mai grav, ditamai coletu (din UK) lasat in casa scarii, pe cutia postala. Si un colete pierdut din US, probabil tot asa, l-a luat cineva de pe cutia postala. Dar asta nu e vina postei, e vina celui care a trimis coletul ca scrisoare simpla.

Nu v-ati intrebat niciodata cum de platiti 1 lira pt un colet din UK? E simplu, e trimis ca scrisoare simpla, nici macar ca scrisoare recomandata. Postasul merge si o baga in cutia postala, in mod normal o scrisoare incape. Daca nu... lasa pachetul acolo, alea-s regulile. Vedeti si pe alte site-uri straine (royal mail, USPS, etc), exact asa procedeaza si ei, pot lasa scrisoarea si la usa.