Single post: Arcade mania
-
Turbo Killer
MonkY, este ceva bug la Time? Nu arată timpul real petrecut �n joc...�l arată...eronat (sau total aiurea).
De exemplu...la Duck Hunt 2 ca să faci....1mil de puncte trebuie să stai ~ 45 de minute și uită-te ce timpuri dă (din lista aia...niciun timp nu este real). Eu am stat cam o oră și 10 minute. Că m-am uitat la TV la o emisiune și ma jucam �n paralel deci cam știu timpul meu.
La Castlevania - The Blood Way iară...ca să ajungi la level 7 �ți trebuie cam 15 minute dar ca să ajungi la level 8 sau 9 (la care am fost eu și s-a blocat jocul duă două ore) �ți trebuie mai mult timp...
XP-ul (ca să-i zic așa) se dublează și triplează iar fiecare inamic �ți dă 6 XP. No fă un calcul așa la rece...la 2300XP c�ți inamici și c�t timp trebuie pierdut?
Și mai sunt așa jocuri...
Raiden X de exemplu uită-te la timpi, mai zic ceva?...
...nu se poate seta acel timp? sau să-l scoți sau știu eu...că e aiurea să vezi:
Exemplu banal:
| RonanN1 43813600 03-14-09 17:25 |
| DonAdryan 30157800 Muhahahhahahah 01-13-09 0:47 |
| Jordan 27213400 No Comment 08-12-08 17:40 |
*p.s.
Am observat un lucru ciudat...după o perioadă de timp, petrecută �ntr-un joc, apare jos loading...și browserul dă refresh la pagină (suna ciudat) dar jocul nu e afectat doar timpul...wtf?!