Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
Admin
Ma scuzati ca nu am mai reusit sa scriu insa ma bucur ca mentineti threadul cu informatii la zi. Voi incerca in curand sa fac un review si comparatii side by side la toate ET-urile care mi-au trecut prin mana (din pacate/fericire pot sa zic ca le-am testat pe majoritatea). Si cum n-am nici-un interes de a favoriza o firma sau alta, va asigur ca testul va fi cat mai in interesul nostru, al "consumatorilor" posibil. Pana atunci, o sa ii rog pe cei care vin cu reclame la site-urile lor sa se potoleasca si sa citeasca regulamentul inainte. In special persoanele juridice sau cei care vor sa promoveze un anumit produs indiferent de pret. Multumesc anticipat. Pana data viitoare, happy smoking !