Atunci cand activezi codul, el devine legat de consola pe care a fost activat (sau de contul PSN pe care a fost activat, aici nu stiu sigur...); daca vinzi jocul altcuiva, el nu va putea folosi codul si implicit multiplayer-ul (daca isi cumpara alt cod il va putea folosi), dar daca vei cumpara pe viitor un nou disc, cu acelasi joc, tu vei putea folosi codul existent, el fiind memorat in consola. Daca iti faci cont pe Romania vei putea juca online si atat; in schimb daca iti faci cont pe UK/US (eu am preferat UK dar iti poti face mai multe conturi, te vei putea loga pe unul singur odata si va trebui sa tii minte pe ce cont ai cumparat ce continut, unele fiind ne-transferabile) vei putea folosi magazinul online, incluzand coduri de multiplayer (10$), demo-uri si multe alte chestii. Poti alimenta contul de US sau UK cu bani cumparand cartele valorice PSN din diverse surse precum magazine online sau utilizatori de pe forum, sau prin transfer bancar acelorasi utilizatori care apoi vor alimenta cu cardul lor (ei locuind in strainatate au card cu adresa in acele tari)

In domeniul online nu prea ma pricep, ar fi bine sa vina cineva sa completeze ce am zis aici