Single post: nVidia GTX 780 - GK110 GeForce pentru gameri
-
Member

Originally Posted by
Merdiso
Exact cum a fost portat si BF3, care e printre foarte putinele jocuri din ultima vreme construite pe PC si portate pe console.

25-30FPS, 720p, setari low si mai putini jucatori pe aceeasi harta ...
Mda, e clar, imi bat capul degeaba. Spor la joaca man, eu am incheiat discutiile cu tine ca nu vrei sa intelegi nimic.

Originally Posted by
Merdiso Problema calculatorului e ca nu-i exploatat la maxim, degeaba ai 680, 780, 8970 etc daca Uncharted, inFamous, Gran Turismo, Forza, God of War, Heavy Rain, The Last of Us, Little Big Planet si alte cateva de care nu-mi amintesc, sunt doar pe console. Majoritatea acestor titluri nu au un "frate" similar pe PC ...
LAME! M-ai facut sa rad. Hahahah. 
Te-ai ascuns in spatele exclusivelor. S-au terminat argumentele? Hahah.
PS: mai sus ziceai ca un 680 n-o sa se descurce pe 4K si ca abia scoti 60 FPS-uri acum in jocuri pe Full HD. Acum nu sunt exploatate ca nu sunt unele jocuri exlclusive console si pe PC. Crede-ma, exclusivele alea de consola, merita sa ramana pe consola, n-au ce sa caute pe PC oricum, iar daca tot vorbim de grafica, presupun ca nu ai vazut Battlefield 3 pe ultra, Crysis 2 pe Extreme + HDT, Max Payne 3 la maximum etc.
Heck, la Metro 2033 pe rezolutie full hd in unele momente imi scade si pe la 20 FPS-uri, si asta pentru ca imi place sa ma joc cu PhysX si AA.
PPS: presupun ca nu intelegi motivul pentru care exclusivele merg atat de bine si redau o atmosfera atat de completa. Well, motivul e simplu, asta e unul dintre foarte putinele elemente care mai tin consolele in viata. Sunt facute cu un singur obiectiv sa mearga cat mai bine pe platforma X sau Y si sa se foloseasca in acelasi timp de toate avantajele acelei platforme. Nu sunt jocuri pe PC la nivelul lor? Pai si? Moare cineva daca nu joaca 5-6 serii de jocuri bune? Sunt exclusive si pe PC, exclusive excelente, dar nu mi se pare un argument asta.