Live Coverage-ul de la C-Net mi s-a parut cel mai interesant.
Singurul lucru cu care am o problema e ca atat pe site-ul Apple,cat si pe parcursul prezentarii,se folosesc fraze de genul : "completely redesigned","an all-new design". Mie imi seamana foarte mult cu un 4S fara metal pe partea laterala. In rest,ecranul de 4" mi se pare binevenit si la fel si imbunatatirile aduse de iOS 6,desi majoritatea acestora sunt in Cydia. Din acest motiv,nu voi face upgrade-ul pana cand nu iese jailbreak pentru noul iOS. Ah,da. Si procesorul A6. Merita mentionat.

A lipsit cu desavarsire elementul surpriza,video concept-ul postat de Monky mai sus scotandu-i in evidenta 90% din feature-uri.

E un device splendid si cu siguranta cel mai bun iPhone de pana acum,dar consider ca nu merita upgrade-ul de la 4S. Intre un iPhone 4 si un iPhone 5,in schimb...diferenta e extrem de notabila.

Sigur ca iPhone-ul a fost miezul prezentarii,dar am urmarit si noile iPod-uri. Mi s-au parut mult prea "colorate",deloc caracteristic Apple. Totusi,un improvement bun e implementarea lui Siri pe iPod Touch. Chiar si asa,atata timp cat Siri e dependenta de Internet,nu vad un pas prea mare in fata.

Felicitari,Apple.

Sent from my iPhone using Tapatalk