Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Sistem audio pentru PS3
-
Member
Salutari.....in curand vreau si eu sa imi cumpar ceva echipament(boxe,woofer,receiver) pentru camera mea ....dar nu ma pricep
de vreo luna tot citesc,citesc si citesc fel si fel de pareri...poate e o prostie dar eu vreau sa imi cumpar asa : Receiver - Pioneer VSX 826
Woofer - Boston Acoustics ASW 250
Boxe - Boston Acoustics A 250
Poate e o prostie si o sa radeti ...dar nu ma pricep...am ajuns la alegerea asta, am un prieten care se ocupa cu din astea...si o zis ca este o alegere buna..dar ma gandesc ca sunteti cativa care va pricepeti si mai bn la asa ceva de ex : ''MonkY''.
Daca aveti timp si rabdare sa treceti cu vederea peste alegerea mea ...sa imi ziceti daca este o alegere destul de buna sau fff rea....
Nu am un buget extra...dar vreo 4.000 Ron pot pune deoparte pana la anu,....Rog seriozitate
Salutari si toate cele bune