Quote Originally Posted by Cata25 View Post
NU �NȚELEG.
S-a dat la vot aici 2v2 și 4v4 și tu faci p�nă la urmă 3v3? De ce ai mai băgat poll dacă nu se ține cont de părerea majorității?
S-a mers pe calea de mijloc. Cat despre headset, puteti sa ma considerati pe mine vinovatul principal. Eu i-am spus lui istrategie ca ar trebui scosi din concurs toti cei care nu detin headset. Sa fim seriosi, aveti console de 1500 RON, jocul de 200 RON si nu aveti headset de 50-100 RON ? Aruncati un ochi pe-aici, poate va place ceva (si vorbiti cu Robertdinu): Amazon.co.uk: PlayStation 3 Bluetooth Headset

P.S. No offense, dar nu inteleg conceptul de Live/PSN fara comunicare. Cum faceti strategiile ? Cum va hotarati ce/cum jucati ? Sa nu-mi spuneti ca prin semne... In plus, care e farmecul intalnirilor fara sa va auziti intre voi ? Sa inteleg ca nu se poate spune o gluma, nu se poate face o gluma pe seama cuiva... nu se poate discuta o strategie ? Acela nu este serviciu online... si in nici-un caz intalnire intre prieteni. Este in cel mai fericit caz un joc mut...