Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: ConsoleGames.ro - Killzone 2 Championship
-
Admin

Originally Posted by
Cata25
NU �NȚELEG.
S-a dat la vot
aici 2v2 și 4v4 și tu faci p�nă la urmă 3v3? De ce ai mai băgat poll dacă nu se ține cont de părerea majorității?
S-a mers pe calea de mijloc. Cat despre headset, puteti sa ma considerati pe mine vinovatul principal. Eu i-am spus lui istrategie ca ar trebui scosi din concurs toti cei care nu detin headset. Sa fim seriosi, aveti console de 1500 RON, jocul de 200 RON si nu aveti headset de 50-100 RON ? Aruncati un ochi pe-aici, poate va place ceva (si vorbiti cu Robertdinu): Amazon.co.uk: PlayStation 3 Bluetooth Headset
P.S. No offense, dar nu inteleg conceptul de Live/PSN fara comunicare. Cum faceti strategiile ? Cum va hotarati ce/cum jucati ? Sa nu-mi spuneti ca prin semne... In plus, care e farmecul intalnirilor fara sa va auziti intre voi ? Sa inteleg ca nu se poate spune o gluma, nu se poate face o gluma pe seama cuiva... nu se poate discuta o strategie ? Acela nu este serviciu online... si in nici-un caz intalnire intre prieteni. Este in cel mai fericit caz un joc mut...