Hmm, bizar. Eu am inteles ca de la iPhone 4 au avut peste 100 de design-uri/prototipuri "in house", si ca la impact test group (sau cum se numeste gramada aia care-si da cu parerea despre produsele lor) a fost ales tot designul actual de iPhone 4 ca fiind "the best". Iar ceea ce au facut cu iPhone 5 mie unul mie mi s-a parut superb. Au mers pe principiul "don't fix it if it ain't broken" si au imbunatatit absolut toate aspectele (in limitele tehnologiei de azi, desigur). Ba unul eu cred ca au si exagerat cu faptul ca e atat de subtire... parca as fi preferat o baterie mai mare. Dar cum ziceam si mai devreme, asta nu e un lucru greu: se ia un case cu extensie de baterie si aia e

Sincer daca ar fi mers pe 4.5-5" cum sunt majoritatea in ziua de azi, eu le-as fi zis pas. Mi s-a acrit de lopeti (mai ales ca acum avem tablet-uri serioase). Este totusi un telefon, perfect utilizabil cu o singura mana. Ceea ce nu pot spune despre multe alte produse de pe piata (care sunt acum in top-uri). Doar ca aluminiul ala il face si mai strong (si mai sexy, din punctul meu de vedere).

Uite un lucru pe care l-as fi vrut, si despre care se zvonea: home screen button-ul sa aiba amprent reader. Dar, n-a fost sa fie