Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
17-09-2012 17:59 #17588 SP
Senior Member
Clubul PS3
Eu nu cred ca incearca sa pacaleasca pe nimeni, spune concret ce are si ce nu are, iar pentru cei care nu au PS3 dar isi doresc unul cred ca vor privi cu ochi dulci aceasta reducere.
Da, ai dreptate, aceasta este politica Sony inca de la prima lor consola merg pe acest drum: fat->slim cu o reducere->putin diferit cu inca o reducere etc. Pe mine personal nu ma deranjeaza si nici nu ma va deranja pe viitor, nu este ca si cand tine locul lui PS4.
In schimb ma deranjeaza ca ei nu obisnuiesc sa faca si bundleuri limited edition in care sa ofere o modificare semnificitativa a designului in ton cu jocul pe care il ofera (ex: cum fac cei de la microsoft).