Quote Originally Posted by RaverX View Post
Ma indoiesc ca pretul ar fi contat in lupta cu noua consola Wii. Cine e fan Nintendo va cumpara WiiU indiferent ca un PS3 costa 100 lei sau 2.000 lei.

Legat de "design"-ul noului PS3... mie imi place. Da, nu se compara cu phat-ul, dar e mult mai ok ca si slim-ul actual, mai diferit. PS3 Slim a fost foarte slab la capitolul design, practic e un Phat un pic turtit si cu butoane mult mai urate, butonul ala normal de eject e absolut hidos, mai ales comparat cu "touch"-ul phat-ului.

Am auzit plangeri de "plastic ieftin". A pus mana careva pe el? De cand naiba iti dai seama ca un plastic e "ieftin" sau "scump" dintr-un video sau poza?
disc tray-ul acela improvizat de pe noul super slim nu-mi prea inspira incredere..sincer prefer sa aiba un design mai urat dar sa functioneze bine..totusi nu ma joc efectiv cu unitatea consolei iar pe mine unul nu ma prea intereseaza cum arata atat timp cat merge bine....si ma indoiesc ca sistemul mecanic ptr disc va rezista in timp

sunt probleme si la slim-ul actual cu unitatea optica...ce sa mai vorbim de capacul ala de plastic...e vorba pana la urma de aceleasi principii aplicate si la un autoturism(sau orice alt dispozitiv)..cu cat motorul are mai multe piese in miscare cu atat se strica mai repede...